Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Dinsdag 28 juli 2009 Nick

Het gaat weer de goede kant op met mij, ben wel heel slapjes en ik merkte dat mijn broek steeds ruimer wordt. Ik moet toch weer flink aansterken, ook vanwege het feit dat we deze week naar Gili Trawangan gaan. Dus broodjes eten en veel drinken.
In de loop van de ochtend komt de familie Geurts hallo zeggen. We hebben lekker bijgekletst over de reis hier naar toe. Voor mij is het programma voor vandaag duidelijk: 'S middags weer gaan rusten/ cq. Slapen, 's avonds wat eten en weer terug het bed in.
Elise heeft afgesproken om 's middags met Baung en/of Sareah naar de pasar te gaan. Helaas ging dit niet door, want Baung en Cuk moesten plotseling naar een begravenis van een neef die was overleden. Hier gaat  dit een beetje anders, dood gaan en binnen 24 uur ben je begraven. Dit gaat nog sneller dan Overtoom hier. En daarna pakken ze redelijk eenvoudig de draad van het dagelijkse leven weer op.
In plaats van naar de pasar gaan is Elise samen met Jeffrey naar de winkel met al het houtsnijwerk geweest. Het kan niet anders, maar natuurlijk is er weer aan haar vingers blijven plakken. 'S avonds heeft Jeffrey eten gehaald bij warung Anna. Ja Marijke, ze heeft best wat verdient aan ons, alleen wij kunnen Jeffrey sturen. Dan hoeven wij dat gezang van haar niet aan te horen... hahaha. Slim hè. Adi en Mariam komen bij ons zitten en gezellig kletsen we over vanalles en nog wat. Voor we het weten is het al laat en gaan lekker op bed liggen lezen. Let wel, ik ben aan boek nummer 5 bezig.