Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Een nieuw jaar, een nieuwe nieuwsbrief

Lieve sponsors, lieve vrienden,

Mogen wij beginnen om jullie allemaal een jaar vol harmonie en liefde, een jaar vol warmte en vriendschap, met weinig zorgen en een goede gezondheid voor iedereen toe te wensen.

Dat er vrede en vriendschap op de wereld mag zijn en tolerantie tussen de volkeren, kortom dat iedereen gelukkig en zichzelf mag zijn.

We hebben nogal wat nieuws, dus bij deze:

Ronald, onze webmaster heeft met pijn in zijn hart de site afgegeven. Het ontbrak hem echt aan tijd. Ronald hartstikke bedankt voor de opzet van deze mooie site.

Een opvolger hebben we gelukkig ook gevonden in Tom Geurts (met ondersteuning van Marianne, Peter en Anique). Hij heeft de site overgenomen en er al aardig wat tijd ingestoken. Klasse Tom. We zijn je echt dankbaar.

Kijk maar eens op: www.proyekkampungloco.com

Het verblijf in Lombok was weer geweldig, zoals jullie in het laatste verslag hebben kunnen lezen. De les die Marijke gaf op de laptop, was jammer genoeg niet voldoende. Maar Eful is zo slim geweest om een leraar in te huren en de eerste brieven zijn gemaakt door de Junior Highschool kinderen en worden binnenkort aan de sponsors doorgestuurd.

Als jullie persoonlijk info willen over jullie kind in Lombok, dan kan dat tegenwoordig door een mailtje te sturen aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Geef duidelijk de naam door van jullie kind, dan zal Eful de vragen beantwoorden. Probeer de vragen zo simpel mogelijk in het Engels op te stellen. Eful spreekt een beetje Engels en kan het lezen, maar gebruik niet te dure, mooie woorden. Die begrijpt hij niet. Het antwoord zal dan ook in fonetisch Engels gegeven worden, maar wij zijn trots op hem. Hij durft tenminste te mailen ondanks zijn beperkte kennis van het Engels.

Terwijl we nog in Lombok waren kregen we al weer mailtjes binnen van mensen die zich aangemeld hebben als sponsor.

Maria Meulendijks, een van onze sponsors, stuurde onderstaande tekst bij hun kerst- en nieuwjaarsgroet uit:
PS: overweeg je in de toekomst ook geen kerstkaarten meer te gaan versturen en het bespaarde geld over te maken aan een goed doel (net als wij); en mocht je nog op zoek zijn naar een speciale bestemming hiervoor, kijk dan eens op www.proyekkampungloco.com; een kleinschalig project voor kinderen in Indonesië, opgestart door mensen hier uit de buurt; de lijnen zijn dus erg kort en er blijft absoluut geen geld aan de strijkstok hangen!................ denk er eens over na…………………..

Familie Geurts (Orbis Europe Systems Solutions) stuurde een mooie wenskaart uit waarop foto’s van het project. We wilden de kaart hierin plakken, maar dat lukte dus niet ha-ha.

Roy en Adrie Machiels, die samen met Wim en Joyce ook in Lombok waren (zie verslag) besloten na thuiskomst om het project ook te sponsoren.

We zijn zelfs begonnen met het geven van lezingen over het project. Erg leuk om te doen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel Horst vonden het 9 januari zeer zeker interessant. Ook een presentatie op oudejaarsdag in Beukenrode, Venray was geslaagd. Dus indien er interesse is voor een lezing, laat het maar weten.

Sinds we terug zijn hebben we alweer 3 junior highschool kinderen en 2 elementryschool kinderen toe kunnen voegen aan de sponsor lijst.

De lijst met foto’s van sponsors en kinderen staat nu op de site.

We hebben een vraag aan jullie sponsors. Van de kinderen wordt ieder jaar een nieuwe foto gemaakt, maar het kind krijgt steeds dezelfde foto van de sponsor. Het is voor jullie waarschijnlijk een kleine moeite, maar voor het kind erg leuk om een nieuwe foto te krijgen. Ook zijn er inmiddels gezinsuitbreidingen geweest, bij de sponsors. Leuk als we dat ook aan jullie sponsorkind kunnen laten zien. Zo kunnen we onze site regelmatig opfrissen. Kijk voor een voorbeeld van de foto even op de site onder “Sponsoring schoolkinderen”. Het zou geweldig zijn als jullie een nieuwe leuke foto opsturen.

Binnenkort sturen we jullie weer even allemaal een persoonlijk mailtje, dus maak je geen zorgen over de betalingen. Daar denken wij wel aan ha-ha.

Het gaat geweldig. Hoe kunnen we iedereen bedanken. Als we mensen niet speciaal genoemd hebben, neem van ons aan dat we jullie echt ontzettend dankbaar zijn.

 

Receive Newsletter

To receive our newsletter automatic, please send an e-mail with only your name and e-mail address to marijkejoep@yahoo.com