Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vernieuwde website

Vorige week schreven Joep en Marijke een laatste nieuwsbrief voor de vakantie. Dat klopte bij nader inzien niet helemaal, dit wordt echt de allerlaatste nieuwsbrief voor de vakantie. Aangezien ik al ruim een week vakantie/geen huiswerk heb gehad, en geen hekel heb aan computeren, heb ik die tijd benut om de website van Kampung Loco te vernieuwen. De inhoud van de site is in grote lijnen gelijk gebleven, er zijn een paar extra functies toegevoegd.

Allereerst was Proyek Kampung Loco wel toe aan een echt logo. We hebben gekozen voor een mooi tropisch plaatje met palmbomen, en daarbij een verwijzing naar het belangrijkste onderdeel van het Proyek, het onderwijs voor de kinderen uit Kampung Loco.

De menu-balk is gelijk gebleven (Login is eraan toegevoegd, maar alleen bedoeld voor degenen die de site onderhouden). Na de taalkeuze komt de Nieuws pagina in beeld, met de laatste nieuwsbrieven. De oudere nieuwsberichten worden in een archief geplaatst. De link naar dit archief komt binnenkort op de Nieuws-pagina. De site is zo opgezet dat Joep en Marijke nu ook zelf de nieuwsberichten kunnen publiceren, en dat alle sponsors automatisch de nieuwsbrief in de e-mail krijgen. Wie nog geen nieuwsbrief in de mail krijgt, en dit wel graag wil, kan zich via de site hiervoor aanmelden.

Volgende week gaan wij (mijn ouders, zusje en ik) naar Lombok, waar we uiteraard veel tijd in Kampung Loco zullen doorbrengen. Marianne gaat dan een dagboeg/reisverslag bijhouden en gaat dit, tijdens ons verblijf, regelmatig op de website zetten, zodat op de site alle verslagen (als de internetsnelheid op Lombok het toelaat ook aangevuld met foto's) te volgen zijn. Als dit allemaal goed werkt, gaan Joep en Marijke dit in de toekomst uiteraard ook doen als ze in Kampung Loco zijn.

De afgelopen maanden hebben we verschillende opzetten van het fotoboek op de site uitgetest, de huidige vorm vinden wij het mooiste. Elke maand komen er nieuwe foto's op de site. In het archief zijn ook nog de foto's van voorgaande maanden te zien. Dit archief wordt zichtbaar door op de . te klikken onderaan de foto.

Het gastenboek is vernieuwd, helaas was het niet mogelijk de oude berichten in dit gastenboek op te nemen. Wel zijn de oudere berichten te zien via de volgende link:

http://www.proyekkampungloco.com/gastenboekarchief.html (deze link staat ook in het 2e (van onder) bericht van het nieuwe gastenboek).

De pagina In het nieuws komt weer terug, in dezelfde vorm als de Nieuws-pagina, dus met een archief voor de oudere berichten.

Ik hoop dat iedereen weer veel lees-kijkplezier gaat beleven aan de vernieuwde site, hoor het graag als er vragen/opmerkingen (positief en negatief) zijn, en wens iedereen een hele fijne zomer(vakantie)!

Groeten van webmaster Tom ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

 

Receive Newsletter

To receive our newsletter automatic, please send an e-mail with only your name and e-mail address to marijkejoep@yahoo.com