Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het Proyek blijft groeien, weer veel mooie donaties en reacties

De 'never ending story' van Proyek Kampung Loco.
Sinds de laatste berichten groeit het project iedere dag. Tot nu toe zijn we zover dat alle kinderen van de kampung naar de lagere school kunnen.

En opnieuw gebeuren er fantastische dingen. Vorige week nog kregen we een mail van de familie Geurts. Hun dochter Anique was betrokken bij het project dat de school De Keg eerder dit jaar hield. De familie heeft besloten om zelf op vakantie te gaan naar Lombok en zo een kijkje te nemen in Kampung Loco. Iets dat wij geweldig vinden. Ze lieten ons weten dat ze zelf ook sponsor worden. Tevens liet Peter Geurts (de vader) ons weten dat de firma waar hij werkt, Orbis System Solutions BV ook nog eens 1000 euro wil bijdragen aan het project. We zijn overdonderd door de reacties.

Zelfs afgelopen zondag gebeurde nog wat moois. Een meisje hier uit de buurt, Maud van Duren besloot dat ze de helft van haar cadeau geld, gekregen voor haar 12de verjaardag, wilde besteden aan een goed doel.... en je raad het al, ons project was de gelukkige. Haar ouders en grootouders waardeerde dit gebaar zo, dat zij het bedrag nog wat aanvulde.Dit gebaar van Maud heeft diepe indruk op ons gemaakt. Een meisje van die leeftijd, dat nu al begaan is met lot van andere kinderen op de wereld, geeft ons allemaal weer een positief beeld op deze maatschappij!

Dit is maar een kleine greep uit de spontane reacties die we krijgen van mensen die allemaal gewoon mee willen doen, geweldig!! Wij zijn dan ook erg gelukkig met de groei van het project en vooral ook met onze Indonesische vrienden die ervoor zorgen dat de kinderen alle spullen, uniformen, schoenen, sportkleding en boeken krijgen, die ze nodig hebben. Gelukkig zijn we zelf weer in de mogelijkheid om naar Lombok te gaan eind oktober. We kijken er naar uit om verdere plannen te maken voor de 23 sponsors die op onze wachtlijst staan. We hopen op een mogelijkheid om de kinderen nu verder te helpen, richting middelbare opleiding. Want het houdt natuurlijk niet op bij de lagere school. Opleiding is het meest belangrijke voor deze kinderen om een toekomst op te kunnen bouwen.

Lieve sponsors, tot nu toe ontzettend bedankt voor alle bijdrage en vooral voor het vertrouwen in ons!!

Het project gaat een gouden toekomst in, dankzij jullie allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


We zullen jullie in oktober/november op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in kampung Loco.

Tot mails of tot ziens

Namens: Proyek Kampung Loco
Joep en Marijke
 

Receive Newsletter

To receive our newsletter automatic, please send an e-mail with only your name and e-mail address to marijkejoep@yahoo.com