Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Nieuwsbrief januari 2012

Allemaal uiteraard nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, vol liefde, gezondheid en vertrouwen gaan we het jaar in!!!

Morgen gaan we………………

Cardioloog , check
Internist, check
Tandarts check
Fysiotherapie check
Huisarts, check
Audioloog, check
Apotheek, check check check
3 x check omdat Marijke stond te kletsen en daardoor niet goed aan het opletten was en dus niet alle medicijnen voor 3 maanden kreeg. Dus nog 2 keer terug voor alles klopte.
Dit was de laatste 2 maanden bijna dagelijkse kost.

Handbagage vol medicijnen en allemaal voor onszelf. Maar vol goede moed en dolgelukkig dat we nu kunnen gaan. Sorry voor alle goede zorgen hoor, maar we zijn even dokters en ziekenhuizen zat en willen zon, zand, zee……………… Moet lukken de komende maanden.

En nu het goede nieuws om mee te nemen naar Lombok:

Toen we op 2 december het fotobord van ons Project af gingen geven bij “In den Engel”,  kregen we nog een envelop mee van Oma Kleeven. Ze was jarig geweest en wilde daarom ons project een bijdrage geven. Dankjewel lieve oma.

Afgelopen dinsdag mochten we de envelop ophalen van de actie die Carla, Peter en medewerkers van eetcafé “In den Engel” voor ons gehouden hebben. In de week tussen Kerst en Nieuwjaar is het prachtige bedrag van € 780,- opgehaald. Dit is een grote steun voor het project. Jullie zijn geweldig!!

Van Joyce Sant krijgen we ook nog een envelop in de handen geduwd van een van haar cliënten. Lief hè.

Ook Wally, Ine en de kinderen kunnen het niet laten om ons nog wat mee te geven.  Terima kasih teman!

Op onze bankafschriften zien we plotseling een bijdrage staan van IBN-Arbeidsintegratie BV, Geert van Wanroy. Geweldig , we zijn zo dankbaar.

Dan krijgen we op de valreep nog een super lief mailtje van ons vroegere buurmeisje. Ze wil 2 kinderen sponsoren. Wauw en dat bericht kunnen we nu dus meenemen naar de kampung.

We reizen via een omweg naar Lombok en zullen daar dus pas volgende week zaterdag of zondag arriveren. Daarna zullen we weer braaf (nou ja, braaf) onze verhalen wekelijks publiceren op: http://www.proyekkampungloco.com/nl/verslagen.

Foto’s en korte info komen op Facebook onder: Proyek Kampung Loco.


 

Aanmelden nieuwsbrief

Om u aan te melden voor de nieuwsbrief stuurt u een e-mail met alleen uw naam en e-mail adres naar marijkejoep@yahoo.com