Proyek Kampung Loco

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Donatie Winkel "de Kleierkas" / Stichting Beheer Sociaal Fonds "de Noodkreet"

Joep wordt op het werk aangesproken door een collega, met de mededeling dat hij 1050 euro krijgt. Hij reageert lacherig en vraagt: waarvoor? Dan blijkt dat deze collega, Gemma, de site doorgegeven heeft aan haar moeder die werkt in Blerick in een winkel genaamde "de Kleierkas".

In deze winkel wordt tweedehands kleding verkocht en achter deze winkel staat de organisatie: Stichting Beheer Sociaal Fonds "de Noodkreet" . In gezamelijk overleg wordt telkens een goed doel uitgekozen om een bedrag te schenken. Laat ons projekt nu de gelukkige zijn. Dus bij deze bedankt lieve mensen van de stichting voor deze geweldige bijdrage!

Ook in Indonesie gebeuren geweldige dingen. Zo ontving Joep een sms van Eful. Er is 1.000.0000 ruphia (100 euro) afgegeven voor ons projekt. De gevers willen anoniem blijven. We weten wel dat het een paar mensen uit Nederland betreft. "Old friends" stond er in de sms. Nou, ook jullie anonieme gevers hartstikke bedankt.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Om u aan te melden voor de nieuwsbrief stuurt u een e-mail met alleen uw naam en e-mail adres naar marijkejoep@yahoo.com